söndag 28 juni 2009

Sillier season?

Nu slår silly season alla rekord? Hylte går ut på sin hemsida med en "icke-värvning". Här berättar en av Sveriges ledande klubbar om hur man har pratat med Johan Olsson, vilket inte resulterade i något alls. Mycket märkligt sätt att kommunicera. Detta måste väl betyda att det ABSOLUT INTE finns något spännande att berätta.

Bottennapp av Hylte hur som helst.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar så som alla kvällstidningar alltid skriver om Zlatan och alla andra fotbollsspelare? Det är väl bra om det skrivs lite om spekulationer, precis som i fotbollen och alla annan idrott. Har svårt att se varför detta skulle vara något lågvattenmärke för Hylte? Det är väl klart att det är bra reklam för dom om Johan Olsson visat intresse av att spela där så varför skulle de inte skriva om detta?
Allt för många skriver ju inte om någonting.

Anonym sa...

Jag tycker alla lag skall publicera artiklar om alla spelare som tackat nej till dom. Då skulle vi få se VÄLDIGT många artiklar...

Jag är ganska säker på att motivet med denna artikel är att tala om hur duktiga och ödmjuka Hylte är och att skapa lite förvirring kring andra lag. Det är trots allt så att oavsett vad Hylte tycker om sig själva så är det ingen speciellt omtyckt förening runt om i Sverige. Av olika anledningar.

Volleyfanatic sa...

Hyltes hemsida är väl ingen kvällstidning? Har du sett Barcelona gå ut i pressen med att Zlatan INTE valde att spela med dem. Medge att det är lätt komiskt!

Anonym sa...

Jag har inte mina sympatier i Hylte och det är säkert som du skriver att de inte är den mest omtyckta föreningen. Men jag tror mig också ha en ganska enkel förklaring till varför det är så och det stavas framgång. Framgång retar många och framgång föder mycket hat.
Jörgen Jönsson beskrev Färjestad Hockey såhär: - Vi är inte särskilt omtyckta i hockeysverige och det finns nog ingen annan klubb som så många vill slå som oss. Vi har varit framgångsrika så länge nu samtidigt som vi också är en förening som vågar tycka till i frågor som rör hockeysverige. Sånt sticker i ögonen på folk.

Lous Figo sa såhär om Barcelona när han spelade där: - Barcelona är världens största fotbollsklubb och den berör oerhört många människor. I Spanien är vi inte särskilt omtyckta utanför Barcelona och det riktigt känns hur alla andra lag längtar efter att vi skall misslyckas. Vi har vunnit mycket och lyckats göra värvningar som andra lag gärna skulle velat haft i sina lag. Sånt uppskattas inte av alla. Man kan säga att i Spanien antingen hatar eller älskar man Barcelona. Det finns inget mellanläge alls.

Detta är bara två exempel på vad jag verkligen tror ligger bakom. Allt annan snack man läser om Hylte är bara överdrivet trams.

Anonym sa...

Konstigt att de flesta gillar Falkenberg trots att de är bäst i sverige. Din teori om att man skulle tycka illa om Hylte brister i och med detta. Kanske har med personer och beteende att göra.

Anonym sa...

Vem gillar Falkenberg?

Anonym sa...

de flesta som jag spelar med samt pratar med i volleybollsverige

Anonym sa...

Hur fan kan nån försvara det. Det är det töntigaste jag sett i mitt liv. Det handlar ju bara om att försöka höja sin status i folks ögon (skryteri) men det slutar med det motsatta. Hmm, kanske det som är anledningen till att man är illa omtyckta från första början