måndag 23 november 2009

Väntade resultat igen

Superveckan slutade egentligen helt utan överraskningar. Tre lag har nu utkristalliserats som klart bättre än alla andra. Falkenberg är bäst som vanligt, tätt följda av Sollentuna och därefter Linköping. Så lär det förbi serien igenom.

Övriga lag kommer kämpa om platserna 4-8 och sist kommer RIG att vara. Tierp och Örkelljunga slåss troligen om den fjärde platsen i Grand Prix, men inget är givet.

Det känns som om årets serie är ännu lite mer ojämn än vanligt. Falkenberg är än mer överlägsna och det känns inte rimligt att tro att något lag kan utmana dem på allvar. Inte så lite tråkigt enligt mitt tycke, men starkt av Falkenberg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt intressant att se att falkenberg vinner blockmatchen mot linköping med 9-6 och att Zingel noteras för 0 block! Falkenberg måste spelat ett oerhört snabbt och varierande anfalls spel med en bra mottagning.

oraklet sa...

Kul analys tycker jag och vi kommer nog få svar på tal söndagen den 5e dec då sollentuna och falkenberg möts. Vi ska väl dock ha i tanke att Yngerskog är skadad och när/om han kommer tillbaks vet jag ej men om han gör det så tror jag faktiskt sollentuna kan hota Falkenberg. Skulle också va väldigt kul att få se sm-guldet byta stad för en gångskull.

Anonym sa...

Aidan hade 2 block i matchen, dock fick han dem inte...

Anonym sa...

ÖÖÖÖÖ HALLÅ :-) SAKNAR LITE NYA INLÄGG

Anonym sa...

Dags att ta bort denna blogg från nätet? Trist med gamla lik som ligger kvar.