tisdag 15 januari 2008

Hylte!

Inspirationen för att skriva har varit lite dålig ett tag och kanske dröjer det lite till innan slutspelsintresset kommer. Något kort.

Grand Prix var en fantastisk upplevelse där Hylte lyckades med det få trodde. Frågan är om duon Wrethander/Andersson som faktiskt drar laget spelar mer än denna säsong ut? Kanske är det deras avskedsföreställning nu i slutspelet i vår?

ÖVK har fått en vinnande trend. Lugi och Säter har besegrats. Frågan är hur det går när mer kvalificerat motstånd ställs på andra sidan nät? Nu verkar laget ha en spelare som kan göra poäng i varje fall i nye amerikanen.

Team Valla verkar ha fått upp ångan. Kräksjuka stoppade dem från att verkligen göra livet jobbigare för Falkenberg. Australiens juniorlandslag har några fler jättelånga spelare som troligen kommer till Team Valla nästa säsong??!

Habo har sex raka förluster efter fyra raka segrar. Snacka om berg-och-dal-bana. Kan laget resa sig igen är frågan. Det är inte enkelt att bryta en sådan trend. Förra årets GP-mästare vinner inget mästerskap i år.

Sollentuna verkar vara lite på dekis efter Grand Prix. vad händer egentligen? Var tog Lenny vägen? Det blir troligen inte mer än kanske semifinal i år för laget som jag trodde på så mycket i höstas.

Inga kommentarer: