fredag 4 september 2009

Hemsorna?

Det har länge talats om vikten av att klubbarna blir proffsigare på alla plan för att locka publik och mediaintresse. Med tanke på detta är det frapperande hur dåliga klubbarna är på att kommunicera. Aktiviteten på föreningarnas hemsidor är ett tydligt mått på detta.

Falkenberg, Örkelljunga, Habo och kanske Hylte kommer undan med godkänt i grenen, men i övrigt är det skralt. Topplag som Linköping är exempelvis under all kritik! Det finns gammal eller ingen information alls och nyheterna lyser med sin frånvaro.

Jag efterlyser en högre lägstanivå. Nu ligger flera klubbar mil efter många division 4 klubbar i fotboll på denna punkt. Inte konstigt att intresset inte är större. Detta borde vara enkelt att flytta fram positionerna kring?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Linköping har ju två hemsidor. Tror du stirrar blint på den ena så du kan vara negativ. Den andre är nog volleybollsveriges bästa hemsida gällande uppdatering under off season.

lilja sa...

Just det där med Linköpings två hemsidor är ett problem. Om nu elitvolleyn ska köra under LVC-namnet så finns det många nyheter publicerade på Valla's hemsida som även borde finnas på LVC.

Anonym sa...

Jag förmodar självklart att LVC-sajten är den officiella. Vad ska den annars vara bra för? Snacka om problem med kommunikationen!

Anonym sa...

DU behöver inte förmoda någonting. Kolla båda sidorna i fortsättningen. gnällspik!!!!!!

bollkoll sa...

Självklart är det ett problem att LVC/Valla har två webbplatser. Man skulle kunna kolla bägge, men det är inte lätt att veta var den färska och relevanta informationen finns. Det är heller inte rimligt att man ska lägga på besökaren att kolla på olika ställen.

Det finns heller inte information om den andra sidans existens på någon av sajternas förstasida eller på herrlaget sida.

Konstruktiv kritik som i V'fans blogginlägg ska man i Linköping vara tacksamma för. Det är gratis konsultation för att bli bättre och inget att bli sårad för.

Anonym sa...

Håller helt med Bollkoll! TeamVallas sida är mycket bra uppdaterad, men mycket av informationen ligger på fel ställe. Eller borde ligga på båda sidorna om man så önskar.
All information om LVC-lagen bör givetvis ligga på LVC-sidan. Det är där press och utomstående kommer att söka.
Se detta som konstruktiv kritik och ta chansen att förbättra.

Anonym sa...

Hylte är väl det laget som uppdaterat minst?