söndag 18 oktober 2009

Väntat, eller inte?

Att Falkenberg skulle köra över Hylte var helt väntat, men samtidigt att Hylte skulle låta sig totalförnedras på bortaplan i ett derby, det ger nog en föraning om att de kommer få en riktigt svår säsong. De kan t.o.m. få svårt att vara med bland de åtta bästa.

RIG står för omgångens skräll, låt vara att Kalle Sandberg stod över matchen, men ändå. Örkelljunga är inte så bra som de själva vill ge en bild av. Guldkandidat - jag tror inte det!

Sollentuna visade att nu när allvaret drar igång så är de bra. Ett litet frågetecken för att Tierp inte kunde ge mer motstånd. Kanske är de inte riktigt mogna att vara med i den absoluta toppen i år heller?

Vingåker var nära en storskräll anförda av Jonas Pettersson, men till sist kunde legionen från down under sätta det hemvävda gänget på plats. Det är roligt med profiler från utlandet, men ändå kan inte den riktigt sköna känslan för LVCs killar infinna sig. Dessutom visade Vingåker idag att de går att störa, trots sin storlek.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Konstig seriestart i år. ÖVK´s import kom inte till spel och inga kommentarer från klubben. Sollentunas brasse kom inte till spel. Tierp hade 3 gubbar borta.
Vad har hänt

Anonym sa...

Nya killen kanske redan har fått kicken? Det kan ju hända när det gäller ÖVK.

Anonym sa...

Bara en tillfällig svacka. Kalle Sandberg gör skillnad och proffset lär väl vara riktigt bra!!?

Bigmac sa...

Jasså...när sparkade ÖVK en spelare senast?
Antar att Mr. Anonym sitter inne med det svaret!?

Anonym sa...

Två polacker sparkades för två år sedan?

Bigmac sa...

Var det en fråga eller ett påstående?

Sprid inte skitsnack om ÖVK om du inte har någon fakta att komma med!!!

Anonym sa...

Mr Bigmac verkar vara en gnällspik? ÖVK är väl den enda klubben som har sparkat tränare någonsin i volleyboll i Sverige? Visst fick en eller två polacker åka hem vid juluppehållet för några år sedan då de inte höll måttet? Inget fel på detta? Observera alla frågetecken! Jag VET inte, men har för mig att det var så. Upplys mig gärna om du sitter inne med sanningen Bigmac!

Anonym sa...

Falkenberg sparkade han Estländaren, Vallentuna sparkade Janne och anställde just han Estländaren som sedan rev sitt kontrakt då Vallentuna spelarna inte ville ha honom i sin tur.
Att ÖVK skulle ha skickat hem 2 Polacker visar hur illa insatt du är. De skickade hem 1 som var så dålig att han inte förtjänade att vara kvar. Elitserien är ingen social verksamhet!

Anonym sa...

Falkenberg bröt med Vladimir men det var först efter säsongen var slut.

Som du skrev så fick en polack åka hem från Örkelljunga under säsongen för att han inte var tillräckligt bra. Konstigt att han fick komma dit från början...