söndag 10 februari 2008

Oraklet i Delfi

Topptrion vid elitseriens slut kommer att vara Falkenberg, Hylte och Team Valla. Falkenberg väljer Habo eller Örkelljunga och Hylte den som blir över. Team Valla väljer Habo om de får chansen eller Vingåker om de är tillgängliga.

Sollentuna och Tierp får sedan slåss i den fjärde kvarten. Utgången av dessa kvartar är redan klar förutom den sista mellan de nordligaste lagen.

Falkenberg vinner sedan sin semi mot Tierp/Sollentuna och går enkelt till final. Den andra semin vinner Team Valla efter en holmgång mot Hylte. I finalen kommer Team Valla in med bättre fart efter en bra semifinalserie och vinner med 3-1 i matcher.

Nån som vill betta?

8 kommentarer:

Anonym sa...

jag bettar lätt på att teamvalla åker ut i kvarten..

Anonym sa...

fast visst dom har ju tur ibland så dom kanske lever till semin. men sen är sagan slut.

Anonym sa...

Jag fattar inte varför inte Falkenberg skulle välja Vingåker först. Vingåker har överpresterat hittills, precis som de gjort de senaste säsongerna, dvs en stark höst men usel vår. Sedan har de inte spelarmaterialet att ens kunna hota Falkenberg, det såg vi ju inte minst på GP. Däremot är det iofs längre för FVBK att åka iväg för att spela en bortamatch så pga kanske de väljer Habo eller ÖVK men jag är iaf inte övertygad om att de skulle få en lika enkel resa där...

Anonym sa...

Överpresterat?kan man göra det 2 år i rad, utan att räknas som ett bra lag?varför kan ingen bara inse att Vingåker är ett topp 5 lag i elitserien?varför skulle falkenberg välja vingåker före HABO/tierp/sollentuna/örkeljunga?tycker själv att det skulle vara väldigt intressant fall det blev Vingåker-Falkenberg i kvarten, Man kanske fortsätter att överprestera?...

Anonym sa...

Falkenberg väljer såklart eftér geografi. Likaså med Hylte som blir tvåa. Det innebär Örkelljunga/Habo. Team Valla väljer också geografiskt, vilket är Vingåker. Tror att V´fan har något rätt här. Habo och Örkelljunga har egentligen högre kapacitet och kan hota både Halland 1 och 2, men de darrar inte direkt.

Anonym sa...

Falkenberg väljer inte efter geografi. Ni kommer väl ihåg förra året, då valde dom vingåker.

Kvartarna:
Falken - Habo (Sämsta laget just nu)
Hylte - Örkell (Hylte darrar mot vvk och respekterar Tierp)
Valla - Vingåker (VVK:s segrar mot valla är lätträknade senaste åren)
Sollet - Tierp (tuff kamp, Tierp vidare!)

Anonym sa...

Hoppas att Falkenberg väljer sig själva. Då slipper man att åka och förnedra något underpresterande spelarmaterial som inte ens kan hota de svenska mästarna. Dessutom är det ingen enkel resa för Falkenberg att åka till Vingåker. Man skall väl hem också? Men jag håller med om att det är längre för FVBK att åka iväg för att spela en bortamatch.

Anonym sa...

Hej :-)

Nu är det äntligen dags att lansera Sveriges Volleybollforum: volley.nu. Bli inte rädd om det finns få inlägg. Sverige behöver ett seriöst volleybollforum, och därför kan just du hjälpa oss att komma igång. Ladda upp dina volleybollfilmer på YouTube idag och länka dem här, hitta nya spelare och tränare, ställa dina regelfrågor och diskutera aktuella ärenden med andra volleybollintresserade i hela Sverige.

Vi ses på volley.nu!