fredag 13 februari 2009

Sista chansen att hänga på?

I helgen avgörs troligen vilket lag som halkar med som åttonde och sämsta lag till slutspelet. Lugi kan hjälpa sig själva, men framförallt Säter att knappa in på Tierp om de vinner på hemmaplan. Mycket talar för att de faktiskt ska klara av detta. Nu har Kalle Sandberg börjat bli varm i kläderna och jag antar att de kommer att mönstra bästa tillgängliga lag på hemmaplan.

Säter i sin tur skulle behöva plocka en eller två bonuspoäng mot topplagen Hylte eller Falkenberg. Detta blir nog betydligt svårare. Kanske väljer Hylte att återigen matcha sin unge passare och då kanska, kanske ett poäng kan bärgas. Den som lever får se.

Örkelljunga har närmast en måste-match på bortaplan mot formstarka Sollentuna. Förlorar de den så ligger topp-4 längre bort. Linköping jagar och det skulle inte förvåna om de tar poäng i Falkenberg. Habo ligger en bit efter, men skulle de vinna mot Vingåker och ÖVK & LVC förlora så är de med i leken igen.

Hylte och Vingåker är i tät strid om andraplatsen som kan bli värdefull. Det lag som kanske får välja åttan i kvarten är närmast garanterad plats i semifinal som jag ser det. Hylte vill nog gärna ta sig vidare i år efter förra årets flopp. Vingåker längtar säkert efter framgång också.

Bara att kämpa på!

Inga kommentarer: