måndag 17 december 2007

Nya bud

Nu är det väl ändå nästan klart. Vingåker har bra setskillnad, men ska inte kunna rubba Falkenberg på bortaplan (om de inte lägger sig för att slippa möta Team Valla i semifinal i GP). Team Valla bör vinna mot Tierp och Hylte vinner mot ett oerhört formsvagt Örkelljunga. Habo har fortfarande teoretisk chans, men den är just teoretisk. Tierp är rökta och kokta.

Nu börjar serien klart att skikta sig och jag tror att det kommer se ut som det gör nu framöver. Sollentuna kommer få konkurrens av trion som jagar och Habo/Tierp blir sexa/sjua. Örkelljunga i ingenmansland på åttonde plats. Lugi och Säter sist, sist och sist.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var visst någon som sa Falkenberg, Sollet, Hylte och Valla redan den 5 dec, men då jag valt att vara anonym ska jag inte ta någon credit för det ;)

Anonym sa...

Säter möter Lugi i sista omgången vilket innebär att ett av lagen kommer att gå ikapp ÖVK som får stryk av GP-sugna Hylte så man får nog säga att alla 3 lagen ligger i träsket.

Anonym sa...

Örkelljunga köper sig loss från problemet. Bara att skicka hem två spelare och värva två nya så blir det bättre efter nyår. Kul klubb!

Anonym sa...

Tja, ÖVK kommer säkert att försöka köpa sig loss men frågan är hur mycket pengar man är villiga att plöja ner i en säsong som redan är på god väg mot fiasko.
Dessutom är jag inte säker på att det direkt kommer att flockas toppspelare kring ett kontrakt med en elitseriklubb i botten på tabellen om ersättningen är typ fri lägenhet, 1000 euro i månaden och så mycket Gillekakor du orkar äta.