fredag 20 februari 2009

Det drar ihop sig!

Nu närmar sig avgörandet. Det kommer bli nog så viktigt att knipa andraplatsen i serien och det är ju faktiskt fyra lag som är med i fajten. Denna helg kommer bli viktig i den kampen.

Dessutom avgörs troligen kampen om sista slutspelsplatsen. Säter kan knipa denna, men då krävs en närmast bragdartad seger över ett Vingåker som verkligen behöver vinna. Tyvärr tar nog slutspelsdrömmarna slut där i helgen.

Sollentuna får bekänna färg igen. En riktig plattmatch och de kan vara ett alternativ för Falkenberg i kvartsfinalen. Nu tror jag ändå att Falkenberg kommer välja mellan Habo som ligger nära och Tierp som är sämsta laget in i slutspelet.

Habo möter Lugi och detta är två lag som inte har mycket att spela för. Lugi får sikta in sig på kvalspel och Habo lever i ingenmans-land tillsammans med Sollentuna. Lugi kanske är det hungrigare av lagen och kan ta en skalp till?

Tierp kommer få en mycket svår uppgift att besegra formstarka Linköping. Nu spelar detta ingen större roll för Upplands stolthet. De klarar sig nog vidare till slutspel "i kostym" innan matchen ändå eftersom Säter spelar på lördagen. Linköping behöver vinbna för att vara med i kampen om hemmafavörer och möjlighet att välja motståndare i kvarten.

Den mest spännande kampen är mellan Örkelljunga som fått luft under vingarna och Hylte som känner flåset i nacken av tre jagande lag. Här kan det gå hur som helst. Jag tror att Hylte atr hem matchen då de har en större bredd i sitt lag.

Let the fight begin!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Daniel Isedal sägs göra comeback imorgon mot Sollentuna för Falkenberg! Kul för Daniel, Falkenberg och svenska landslaget. Även Jeremy King ska göra debut.

Anonym sa...

Hur många matcher har Isedal gjort i elitserien de senaste 3 åren?
Han kan möjligen tillföra energi.