onsdag 10 oktober 2007

Spännande värre!

Två dagar kvar till årets elitserie drar igång. Det är riktigt spännande i år. Riktigt intressanta laguppställningar i flera lag. Kan serien markandsföras ordentligt så borde det kunna lockas en hel del mer publik till flera arenor i vinter!

- Falkenberg kommer dra fullt hus hela vintern. Hemvändaren Johann Andersson får man inte missa. Dessutom förstärkningar från grannen i väster, Norge.
- Örkelljunga fyller på sin kvot med utländska spelare och vem vill inte se Polacker som kan lira boll? Jag tror att många är nyfikna och det blir ett uppsving publikt.
- Team Valla har gjort en riktigt spännande satsning och om inte Sporthallen blir åtminstone halvfylld i premiären så borde ansvarig marknadsförare avgå. Visst borde 400-500 personer i en stad som Linköping lockas att komma - minst.
- Vingåker har en stomme bestående av 19-21-åringar uppväxta på orten. Fullsatt hall - självklart! Alla morbröder, mostrar och kusiner fyller upp hallen om inte annat, oavsett sportslig framgång eller inte.
- Tierp och Habo harvar på och brukar ha hyggligt snitt. I år blir dock ingen toppsäsong publikmässigt för dessa lag. Möjligen kan Habo med flera egna spelare höja lokalintresset.
- Hylte lär fortsätta sin kräftgång i grundserien. Detta trots att man kommer tillhöra topplagen.
- Säter lär skapa stämning och drag. Fullsatt sporthall och stort intresse år 1.
- Lugi har etablerat sig efter några magra år och kanske kan visa sig lite mer lokalt. Inget större intresse dock.
- Sollentuna kommer locka alla intresserade i Stockholmsregionen i större skala än tidigare. Räkna med mer än 300 i snitt - har det hänt förr?

Nedräkningen har börjat!

4 kommentarer:

Oscar sa...

Jag tror Team Vallas icke-existerande markandsföraren kommer att få avgå...

Anonym sa...

såg att du trodde örkelljunga skulle få större publik. tyvärr tror jag att du kommer att ha väldigt fel... klubben har tappat mycket på hemmaplan och nu bor inte ens utlänningarna på orten sägs det.

Volleyfanatic sa...

Jag kan ju ha fel även om det inte är troligt.

Unknown sa...

Vores udlændinge bor da i Örkelljunga og alle skal være velkomne til at kigge forbi og hilse på dem.

Vedrørende diskussionen og de mange tips om hvem der bliver svenske mestrer har jeg lavet en afstemnming på min blog: www.ovolley.blogspot.com

MVH
Martin Olafsen; head coach ÖVK