tisdag 28 oktober 2008

Klara topplag!

Att jag är en urusel tippare behöver jag kanske inte skriva mer. Nog om det!

Tre lag som imponerade stort i premiären: Falkenberg, LVC och Örkelljunga. Att Falkenberg skulle krossa/mosa/förnedra Hylte i premiären det var inget som jag hade räknat med. Oerhört starkt. Säter hade inget, inget, inget att hämta i sin premiär mot LVC. De satte upp rena väggen och bombade sönder Dalalaget med tungt servespel. LVC är att räkna med i år. Örkelljunga vann inte alls otippat mot Tierp som mycket väl kan bli säsongens flopp, men SÄTTET de vinner på imponerar. Kross!

Lugi har gjort en bra försäsong och förlorade överraskande stort mot Vingåker som visade att Elitserien är en annan sak. Starkt av Vingåker, svagt av Lugi som nog kommer att resa sig snart igen. Första omgångens stora överraskning är nog ändå att Habo vann mot Sollentuna utan att förta sig. Sollentunas stora förvärv - brassen Diego spelade inte ens hela matchen. Kanske är han kraftigt överskattad?
Jag håller tummarna för de svenska representanterna i Nordic Club Championships. Både Falkenberg och Vingåker verkar ha hittat formen inför helgens drabbningar. Heja Sverige!

Inga kommentarer: