söndag 19 oktober 2008

Värdiga Mästare i döende cup!

Örkelljunga vann finalhelgen enkelt. Utskåpning av hemmalaget Tierp i tre raka set och ingen tvekan om att vinnarna var värda sin titel. Det är mycket troligt att vi nu ser ett storla som återföds. Efter några magra år är det dags att återigen räkna in Örkelljunga i kampen om SM-guldet. Jag vet, det är långt dit, men alla måste hålla med om att laget imponerar på försäsongen!

Dessutom kanske det är dags att säga farväl till Svenska Cupen? Visst har det varit en ganska småskojig cup, men frågan är om den överlever den stränga vintern som kommer? Publikintresset i Tierp var ju inte direkt överväldigande (trots ny hall och all fuzz om detta).

Mitt tips är att Svenska Cupen snart är ett minne blott (igen). Tyvärr i mitt tycke.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg vil mene at det er lidt tidligt at give CUP'en dødstødet. Den er trods alt i sin spæde barndom og kun 2 år gammel. CUP'en kan være med til at give volleyball opmærksomhed i starten af sæsonen og når 4 hold går til final four giver det positiv omtale i presse og media samt for klubfølelse og sponsorer for 4 hold.

I midten af sæsonen har man så GP og i slutningen slutspil og finaler.

Dette giver en jævn fordeling over volleyball's "forretnings år" og holder media og sponsorer ved ilden.

Jeg er enig i at man skal arbejde med at få flere i hallerne, men måske hvis man slog de to CUP Final Fours sammen for damer og herrer og lavede en festival som i Danmark? 8 hold på plads i én by og god volleyball i 2 døgn kunne jo kraftsamle klubber og sponsorer og også have mere opmæskromhed i media? Men kunne endda afslutte med en fælles middag for indbudte VIP's samt de deltagende hold og gøre det til en social begivenhed for svensk volleyball?

Nej CUP'en er ikke død (og det siger jeg ikke fordi vi har vundet). 8 Elitehold for herrer deltog i år. Det kan godt blive bedre men lad os da arbejde for det istedet.

MVH
Martin

Anonym sa...

Hoppas verkligen att cupen fortsätter. Tycker att dagens format är utmärkt, speciellt det faktum att den nu ligger innan seriestart. Att det dessutom i potten ligger spel i Europa gör inte saken sämre. Förhoppningsvis går det med lite tradition/hjärntvätt och lite media också att locka publik.

Go Svenska Cupen!