söndag 12 oktober 2008

Skrällarnas cup!

Det var inte många som hade tippat helgens utgång av kvartsfinalerna i Cupen.

Vingåker imponerar genom att segra över Sollentuna. Segern över Säter var mer väntad. Sollentuna kanske inte är så bra som vissa förstå-sig-påare har trott? Säter kanske är snäppet bättre än jag har trott?

Habo imponerar stort med att vinna över Falkenberg. Dessutom om det stämmer att Jimmie Ivarsson spelat så är det ännu starkare. Kanske är Falkenberg svagare än väntat efter att Patrick Aparicio och Johan Olsson slutat?

Örkelljunga mosade Hylte idag och det är verkligen imponerande. Den gamla mästarklubben kanske har något på gång i år? Hylte är nog svagare än förra året (eller så saknas fortfarande importerna)?

Tierp, Vingåker, Habo och Örkelljunga i semifinaler i Svenska Cupen. Det ser ut att kunna bli en riktigt intressant säsong med nya lag som aspirerar på guld??!! I like!

Konspiratoriskt lagd som jag är funderar jag på om Hylte har dåligt med pengar efter sina satsningar på utländska spelare och därför spelat med sina juniorer mot Örkelljunga. Likadant med Falkenberg... Näe - så illa är det nog inte. De var bara inte bra nog i helgen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm...får nog korrigera dig lite...det är Örkelljunga som gått till semi, inte Hylte.
Tror inte att Hylte var särskilt intresserade av att gå till semi och luftade säkerligen friskt. Visst är det lite märkligt att Falkenberg förlorat, men jag är övertygad om att om de verkligen ville till semi så hade de ordnat det.
Sollentuna är nog än så länge överskattade, och vi vet ju alla att Vingåker kan spela väldigt bra volleyboll, dock inte i så många matcher i följd :)
Ha det bra där ute i volleybollsverige...

Volleyfanatic sa...

Slant med fingrarna och du kanske har rätt? Läggmatcher tycker du med andra ord! Två klubbar i Halland som inte tycker att det är så viktigt med ALLA titlar då? Ett ämne för ett nytt inlägg.

Anonym sa...

Läggmatcher är väl kanske att ta i :) Men med tanke på SCs något låga status så är jag övertygad om att en del lag kanske inte tar det alltför allvarligt. Bra tillfälle att låta hela laget spela och att prova nya taktiker inför seriestart. Dessutom är det ju inte den roligaste resan att ta sig till Tierp och tillbringa en helg där :)
Angående Hallandsklubbarna så är jag övertygad om att de kommer att prestera när det gäller, två av Sveriges bästa lag vet när de gäller. Örkelljunga tror jag överskattas en smula. Deras utländska spelare har mycket att leva upp till. Såg för övrigt att de i veckan fick stryk av Lugi i en träningsmatch.
SC-finalen blir givetvis en intressant tillställning, men jag tror inte att man skall dra förhastade slutsatser om lagens form eller ickeform. Seriespelet är något helt annat och där är det bara segrar som räknas..