fredag 27 mars 2009

Kamp

Äntligen börjar det tända till i slutspelet! Örkelljungas seger över Hylte KAN vara starten på en vändning och gör matchserien spännande igen. Det blir inte enkelt att kopiera segern på bortaplan i Hyltes egen kula, men visst darrar Hylte nu?

Skillnaden mellan lagen i match nummer två är tydlig: Birger Matre. Mitt tips är trots allt att på söndag så blir Falkenberg klara för final och Hylte skaffar sig matchboll.

Intressant att Örkelljunga väljer att satsa vidare med två artister på "övertid". Det kan bli kostsamt: http://hn.se/sporten/volleyboll/1.421054. Nu vore det sportsligt lika med att kasta in handsken att skicka hem Nick och Fletcher i en semifinal, men det kan såklart komma surt efter då Skattemyndigheten inte brukar vara flexibla med skatteregler.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hylte dominerade totalt idag och jag har svårt att se hur Örkelljunga skall vända detta. Hyltes block är brutalt i match efter match nu, kolla in blockligan i semifinalerna så förstår ni. Enda orosmomentet var ju att Krickan stukade foten efter att ha blockat fantastiskt bra igen. Gubben leder ju blockligan i semi. Men även utan honom på tisdag så grejar Hylte det redan då.