tisdag 31 mars 2009

Jämn semi och ny landslagstrupp

Riktigt roligt att det väntar en avgörande match i semifinalen mellan Hylte och Örkelljunga. Birger Matre kan verkligen bli tungan på vågen och när dessutom Kristian Wrethander saknas i Hyltes uppställning så kan det blir ett Skånelag i final. Det är faktiskt bud på det nu. Hade någon frågat mig före semifinalerna så hade jag Hylte som storfavoriter, men nu är läget faktiskt det omvända.

Landslagstruppen så. Lite överraskningar är ju roligt, men vem är Bojan Dragicevic? 17-åring från Södertelge i landslagstruppen direkt från division 1! Johan Isaksson må ha ett öga för bra passare, men detta känns lite märkligt? Jag har aldrig sett Bojan spela och hoppas såklart att han är sjukt bra (det behövs ju för oss i svensk volleyboll). Bojan kanske är volleybollens Zlatan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bojan är i mina ögon medelmåttig och långt ifrån den talangfulla spealare som Sverige är i behov av. Många elitpassare bör och ska gå före honom trots hans ringa ålder. Truppen som sådan är återigen under all kritik: fler överraskningar än givna spelare känns inte alls bra

Anonym sa...

Av falkenbergs 10 svenska spelare är 9 med. Endast Johann Andersson som inte är uttagen, är det pga att han är för gammal för universiaden?

Anonym sa...

Bojan kan inte göra fingerslag, inte passa bakåt, inte passa framåt, inte passa mitten, inte passa med bagger, inte blocka, inte spela defence, inte ens spela division 1. Han har inte ens att göra i Volley2000.